Elkészítés: A zselatint összekeverjük a joghurtokkal és a cukorral, majd felfőzzük (forralni nem szabad!). A habtejszínt kemény habbá verjük, és a félig kihűlt joghurtos masszához adjuk. A háztartási kekszet lerakjuk egymás mellé sorba tálcára vagy tepsibe, és a massza felét ráöntjük, gyümölcsdarabokkal megszórjuk (amilyen ízű a joghurt, annak megfelelő gyümölcs!), majd ráöntjük a massza másik felét. Tetejét kirakjuk sorban a keksz másik felével. Egy napig hűtőbe rakjuk, majd a kekszkockák mentén szeleteljük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.