Elkészítés: A zselatint és a kocsonyaport 5 dl joghurttal feltesszük melegedni a tűzhelyre, de nem forraljuk. Ha megmelegedett, lezárjuk, és belekeverjük a tejszínt. A tűzhelyről levéve belekeverjük a maradék 2 dl joghurtot, ami lehűti egy kicsit. Valamilyen formába egy réteg babapiskótát tördelünk, leöntjük kávéval vagy rummal. Ráöntjük a joghurtpépet, majd megszórjuk gyümölccsel. Ismét egy réteg meglocsolt babapiskóta jön, aztán joghurtkocsonya és gyümölcs. Ha a rétegezést befejeztük, az egészet hűtőben dermesztjük. Ha teljesen megdermedt, tálalás előtt kiborítjuk a formából és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.