Elkészítés: A kukoricalisztet forró vízbe engedjük, rövid ideig forraljuk, majd leszűrjük, és sűrű péppé keverjük. Ha sűrű nagyon, hozzáöntünk a leszűrt léből.
A kikevert sűrű kását visszatesszük a tűzre, addig keverjük, míg elválik a fazék falától, ezután deszkára borítjuk, és fehér cérnával szeleteljük.
A felszelt puliszkát egy kikent tepsibe soronként lerakjuk juhtúróval rétegezve, míg tartanak az alapanyagok. Tetejére puliszka kerüljön.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük, meghintjük pirospaprikával, és a rakott puliszka tetejére öntjük. Sütőbe dugjuk,
átforrósítjuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.