Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A tavaszi hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, és pár percig együtt pirítjuk. Közben a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A paprikához adjuk a juhtúrót és a tejszínt. Összeforrósítjuk, simára keverjük, és a fehérborral, sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát a paprikás szósszal leöntve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 754 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.