Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A tavaszi hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, és pár percig együtt pirítjuk. Közben a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A paprikához adjuk a juhtúrót és a tejszínt. Összeforrósítjuk, simára keverjük, és a fehérborral, sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát a paprikás szósszal leöntve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 754 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.