Elkészítés: A tojást, a cukrot, a lisztet, a késhegynyi szódaport és a kakaóport összekeverjük, és piskótát sütünk belőle.
A túrót, 2 tojás sárgáját, a csapott evőkanál porcukrot, az apró kockákra szelt őszibarackkal összekeverjük, és a még tepsiben lévő piskótára kenjük.
A 4 tojásfehérjéből kevés cukorral kemény habot verünk, habzsákkal a túró tetejére átlós rácsot formálunk, megszórjuk tortadarával, és visszatesszük a sütőbe addig, míg a hab enyhén meg nem pirul.
Ezután a rácsok közepét megtöltjük
barackdzsemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.