Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1 órát pihentetjük. 2 lapot sütünk belőle, az egyiket sütés előtt vékonyan bekockázzuk óvatosan, hogy a kés ne vágja át a tésztát, csak megjelölje, hogy később könnyebb legyen a szeletelés.
A krémhez a pudingport a vaníliás cukorral, a reszelt narancshéjjal, 10 dkg kristálycukorral és a vízzel összekeverjük. A tojásfehérjéket a 25 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük. A pudingot lassú tűzön sűrűre főzzük, majd hozzáadjuk a felvert habot, és még 3 percig tovább főzzük.
Forrón a tésztára tesszük, a tetejére pedig ráhelyezzük a bekockázott lapot, és letakarjuk egy száraz kendővel. Miután kihűlt, a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.