Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A krumplikat cikkekre, az újhagymát ujjnyi darabokra, a kelbimbókat és a gombákat félbevágjuk, majd sütőtálba tesszük.
A citrom kifacsart levét, az olajat, a kakukkfüvet ízslés szerint sóval összekeverjük, a zöldségekre locsoljuk, alaposan összeforgatjuk, majd 180 fokra előmelegített, légkeverésre állított sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Sült hús vagy hal mellé köretként, de fokhagymás tejföllel vegetáriánus főételként kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.