Elkészítés: A szalonnát vékonyan felszeleteljük, 1-1 szeletet a csirkecombok bőre alá becsúsztatunk, a többivel kibélelünk egy tűzálló tálat. A csirkecombokat a fűszerek keverékével bedörzsöljük. A szalonnaszeletekre fektetjük a csirkét, és lefedve a sütőben kb. 40 percig pároljuk.
Amikor megpuhult, a fedőt levesszük, és pirosra sütjük. Végül reszelt sajttal megszórjuk, és csak annyi időre rakjuk vissza a sütőbe, amíg a sajt megolvad.
Petrezselymes burgonyát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.