Elkészítés: Alufóliából annyi darabot tépek le, amennyi csomagot szeretnék készíteni. A fólia aljára szalonnaszeletet teszek. Ennek a tetetjére rakom a savanyúkáposztát, amit előzőleg hagymával megdinsztelek. Majd erre jön az előzőleg sóval, borssal, fokhagymával befűszerezett sertésszelet. Díszítem hagymakarikákkal, paradicsommal.
Megkenem gulyáskrémmel, befejezésül betakarom karikára vágott krumplival és ismét savanyúkáposztával. Az egészet egy nagyon picit megolajozom és becsomagolom. A kész csomagokat tepsibe teszem, és nem túl forró sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.