Elkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk, és fél órára félretesszük. Közben a tészta hozzávalóit alaposan
összegyúrjuk, és hideg helyre tesszük.
Az előkészített káposzta levét jól kinyomkodjuk. Az étolajat egy nagyobb lábasban felmelegítjük, megpirítjuk benne a kristálycukrot, és belekeverjük a káposztát. Állandó kevergetés közben megpároljuk, ízesítjük őrölt borssal.
A tésztát lisztezett deszkán nagyon vékonyra nyújtjuk, és rákenjük a párolt káposztát. Háromszor felhajtunk 1-1 sort, és végigvágjuk. Ez addig ismételjük, amíg el nem fogy a tésztánk.
Az így kapott tésztarudakat kb. 5 cm-es kockákra vágjuk, tepsibe rakjuk, és 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben lassan sütjük pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.