Elkészítés: A céklát héjában megfőzzük, miután kihűlt, meghámozzuk, feldaraboljuk. A sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a tormát, a tejszínt, megsózzuk, borsozzuk. A céklával együtt mixerben pürésítjük, fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A kapribogyóból kézzel kinyomjuk a nedvességet, késsel felaprítjuk, a petrezselymet is apróra vágjuk. Ezeket a krémsajthoz keverjük a snidlinggel együtt. Megborsozzuk, ha kell, kicsit megsózzuk. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a lisztet.
Az olajat felforrósítjuk, a sajtos masszából 2 kiskanál segítségével kis fánkokat formázunk, a lisztes tojásba forgatjuk, 1-2 perc alatt megsütjük. Papírtörlőre szedjük, kicsit kihűtve, a céklapürével fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.