Elkészítés: A vöröshagymát felaprítjuk, a pulykazúzát megmossuk, felszeleteljük, fazékba tesszük és felengedjük vízzel. 1 órán át fedő alatt főzzük. Beltesszük a zellert, csokor összekötözött petrezselymet, felkarikázott répát, zöldséget, sót, egész borsot adunk hozzá, majd még 1 órán át főzzük. A megmosott gombát negyedekre vágjuk, a borsót, a marék tarhonyát és az összevágott kaprot is a levesbe tesszük. Így még kb fél órán át főzzük, majd felöntjük a tejszínnel, ha híg, kevés liszttel sűríthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.