Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral fehér krémmé keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Egy kapcsos formát sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük, majd kb. 180 fokon 20 percig sütjük,
majd hagyjuk kihűlni.
A négercsókok ostyalapját leszedjük, összevagdaljuk, a habos-csokis részét egy tálban negtörjük. A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, beletesszük a feldarabolt ostyalapot és a megtört habos csokit. A tejszínt habfixálóval felverjük, és beleforgatjuk a túrókrémbe.
A kihűlt tortalapot tálra tesszük, a túrókrémet egyenletesen eloszlatjuk rajta, és félbevágott négercsókokkal díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.