Elkészítés: A tojások sárgáját a kétféle cukorral, a puha margarinnal és a karamellás pudingporral összekeverjük, hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a tojások felvert habját óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük.
A tejből, a cukorból és a pudingporból megfőzzük, majd kihűtjük a pudingot (az is elég, ha csak langyosra), és kiskanállal a tepsibe öntött masszába potyogtatjuk.
Az almákat meghámozzuk, felkockázzuk, pici lisztben megforgatjuk, és a masszába szórjuk.
Előmelegített sütőben 150-160 fokon kb. fél órát sütjük. Ha kihűlt, vaníliás cukorral megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.