Elkészítés: A tésztalapokhoz 9 tojásfehérjét kemény habbá verünk 9 evőkanál cukorral és 9 evőkanál vízzel (a cukrot és a vizet váltakozva adjuk a habhoz), majd belekeverjük a tojássárgákat, 9 evőkanál lisztet és 9 evőkanál darált diót.
A masszát 3 részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük. (Vagy 3 darab 3 tojásos piskótát készítünk, külön-külön felverve.)
A cukormázhoz 30 dkg cukrot karamellizálunk, és rákenjük 2 megsült és kihűlt lapra. (Ez a két lap lesz az alsó és a középső.)
A krémhez 7 dl tejet 2 csomag tejszínes pudingporral sűrűre felfőzzük.
25 dkg vajat kikavarunk 20 dkg porcukorral, és összevegyítjük a kihűlt pudinggal.
A krémet rákenjük a 2 karamelles lapra, egymásra helyezzük őket, majd befedjük a harmadik lappal. Egy vágódeszkára valami nehezéket helyezünk, és ezzel kb. 1 órán át préseljük a süteményt.
A tetejére megolvasztjuk a kétféle csokoládét, ezzel vonjuk be és díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.