Elkészítés:
1.) A karfiolt megtisztítjuk a szárától, rózsáira szedjük, megmossuk, és kb. 2 liter forró vízben (amelybe 4 erőleves kockát oldunk fel) majdnem puhára főzzük. A lábast félretesszük hűlni egy kicsit.
2.) A karfiolokat egy szűrőkanállal kimerjük, és turmixgépben pépesre mixeljük, majd felöntjük a visszamaradt lé felével és a tejszínnel. (Ha sűrű lenne a leves, a maradék erőleves-lével hígíthatjuk)
3.) Visszatesszük a levest a gázra, és rottyantunk egyet rajta. Friss őrölt borssal és apróra vágott petrezselyemmel megszórva, kockára vágott pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.