Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, sós vízben megfőzöm. A visszamaradt forró lébe beleteszem a kelkáposzta leveleit is, és kb. 1 perc múlva kiveszem, lecsöpögtetem. A csirkét feldarabolom, sózom és vékonyan megszórom a fehérborssal. Egy mélyebb serpenyőben felhevítem az olajat, és a csirkedarabokat pirosra sütöm, ha kész, kiveszem, és a visszamaradt olajon megpirítom az apróra vágott hagymát. Ha elkészült a hagyma is, visszateszem a csirkedarabokat, felöntöm a serpenyőt 2-3 dl vízzel, és fedő alatt az egészett puhára párolom. (Néha rázogassuk meg az edényt, mert hamar odakap, és vigyázzunk arra is, hogy mindig legyen elegendő víz a serpenyőben.)Közben egy tepsit kibélelek a leforrázott kelkáposztalevelekkel, ráhelyezem az elkészült csirkedarabokat és ráöntöm a hagymás zaftot is. Ezután az egészet beborítom a karfiolrózsákkal, a tetejét pedig meglocsolom a Piros Arannyal elkevert tejföllel, majd az egészet pirosra sütöm. (Tetejére lehet sajtot is reszelni.) Végül párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.