Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, kisebb szeletekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk.
Elkészítés: Összekeverjük a citrom- és narancslevet, a zúzott fokhagymával és borssal fűszerezzük. Ebbe a lébe fektetjük a hússzeleteket, és egy éjszakán át pácoljuk. Másnap lecsöpögtetjük, besózzuk, és bekenjük olajjal. Faszénparázs fölött vagy grillsütőben mindkét oldalon megsütjük. Sütés közben a páclével gyakran kenegetjük. Mazsolás rizzsel és fejes salátával tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 245 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.