Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, kisebb szeletekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk.
Elkészítés: Összekeverjük a citrom- és narancslevet, a zúzott fokhagymával és borssal fűszerezzük. Ebbe a lébe fektetjük a hússzeleteket, és egy éjszakán át pácoljuk. Másnap lecsöpögtetjük, besózzuk, és bekenjük olajjal. Faszénparázs fölött vagy grillsütőben mindkét oldalon megsütjük. Sütés közben a páclével gyakran kenegetjük. Mazsolás rizzsel és fejes salátával tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 245 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.