Elkészítés: A burgonyát és a tojásokat megfőzzük. A paprikát, a fejes salátát, a póréhagymát, a csemege uborkát csíkokra, a főtt burgonyát kockákra vágjuk.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, fehérborssal, citromlével, cukorral /ha szükséges/.
A csirkemellet az olajon szép pirosra sütjük, hagyjuk kihűlni.
A zöldségeket összekeverjük, leöntjük a majonézzel. A tetejére szórjuk a csirkecsíkokat, és a negyedekbe vágott főtt tojással díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.