Elkészítés: A csokoládét vízgőz fölött simára olvasztjuk. Levesszük a tűzről, és hagyjuk kissé lehűlni. Beletesszük a kávét és a vaníliaaromát, majd a cukrot és a mandulát. A tojássárgáját kissé felverjük, a csokihoz öntjük, és jól elkeverjük. Egy másik tálban a tojásfehérjét kemény habbá verjük. Egy nagy kanálnyit óvatosan a csokoládéba keverünk, majd a maradékot beleforgatjuk a többit is, hogy teljesen egynemű legyen. Ezt a csokis masszát egy nagy tepsibe kanalazzuk, és 130 fokon 35-40 percig sütjük. Tálalás előtt ízlés szerint porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.