Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A kecskesajtot villával összetörjük. A trappistát lereszeljük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
Közben felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fenyőmagot (vagy a mandulát), belemorzsoljuk a kecskesajtot, hozzáadjuk a reszelt sajtot, sóval, borssal ízesítjük.
Összeforgatjuk a leszűrt tésztával, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.