Előkészítés: A húst megmossuk leszárítjuk, majd ceruza vastagságú, 3-4 cm-es csíkokra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A paprikát megmossuk, húsát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, fehéredésig pirítjuk benne a húst, rátesszük a pórét, a fokhagymát, és 1-2 percig tovább pirítjuk. Rámorzsoljuk a sajtot, pici vizet öntünk alá, és amikor elolvadt a sajt, sózzuk, borsozzuk. A körtéket megtisztítjuk, félbevágjuk, eltávolítjuk a magházukat, és a húsukat felszeleteljük. A paprikával együtt beletesszük a raguba. Beleöntjük a tejszínt, összeforraljuk. Serpenyőben szárazon, pár perc alatt megpörköljük a dióbelet, az étel tetejére szórjuk és tálaljuk. Köretnek főtt tésztát adjunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag körettel: 766 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.