Elkészítés: Az egyik pohár tejfölt kiborítjuk egy tálba, amiben meg lehet keverni. Hozzáadunk 4 evőkanál cukrot és 2 csomag vaníliás cukrot. Jól elkeverjük.
A másik tejfölt is kiborítjuk, és hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot és a kakaóport. Ezt is jól elkeverjük.
Egy közepes méretű tepsibe (20x30 cm) lerakunk egy sor kekszet, ráöntjük a vaníliás tejföl 2/3-át, majd rárakunk egy sor kekszet, erre ráöntjük a kakaós tejföl 2/3-át, és ismét egy sor kekszet teszünk rá. Erre ráöntjük a maradék tejfölöket, és óvatosan szétkenjük, hogy befedje a kekszet. Villával vagy fogpiszkálóval összekeverjük, amitől hullámos mintát kap.
Ezután legalább 12 órára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon. Utána megpróbáljuk keksz méretűre szeletelni, vagy ahogy sikerül.
Nagyon finom és mutatós süti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.