Elkészítés: A kekszet nyújtódeszkán kissebb-nagyobb darabokra összetörjük, és nagy tálba tesszük a mazsolával, amiben könnyen össze tudjuk majd keverni a folyékony összetevőkkel.
A cukrot, a vajat, a kakaót és a tejet egy lábasban feltesszük melegedni, ha forrni kezd, lekapcsoljuk a lángot. A tűzről levéve beletesszük a rumot. Ráöntjük a darabolt kekszre, és összekeverjük.
Egy celofánpapírra hosszában a masszából halmokat rakunk, szorosan henger alakúra feltekerjük, közben össze-össze nyomkodjuk, hogy ne legyen hézagos.Gyorsan dolgozzunk vele, amíg meleg, különben megszilárdul, és nem tapad össze, a szeletelésnél pedig omlik!
Ha kihűlt (ez 1-2 órát jelent a hűtőben, de jobb 1 éjszakára betenni), meghempergetjük kókuszreszelékben, darált dióban, mogyoróban ízlés szerint. Éles késsel fél cm szélesre szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.