Elkészítés: 50 dkg lisztet hólyagosra keverek 4 dl langyos vízben feloldott 5 dkg élesztővel, 1 teáskanál cukorral és 3 teáskanál sóval. Ha már hólyagos, hozzádagasztok 3 evőkanál (olíva)olajat is. Kb. fél óra alatt duplájára kelesztem.
1-1,5 ujjnyira kinyújtom, s kikent nagy tepsibe teszem. A tetejét megkenem olvasztott vajjal, amibe 2-3 fej(!!) nem túl apróra vágott fokhagymát és bőven bazsalikomot szórok.
Előmelegített sütőben (kb. 220 fokon) 15-20 percig sütöm, hogy a széle jól megkeljen, és pirosra, ressre süljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.