Elkészítés: Az égetett tésztához a vajat a vízzel felforraljuk, majd a lisztet alaposan elkeverjük benne, míg elválik az edény falától. A tűzről levéve egyenként belekeverjük a 4 egész tojás.
A tésztát habzsákba töltjük, és tepsire kis halmocskákat nyomunk belőle, forró sütőbe tesszük, de előtte spricceljük meg a halmocskákat vízzel.
A vaníliakrémhez a tojásfehérjéket a cukor 2/3-ával kemény habbá verjük. A tej 2/3-át felforraljuk a vaníliával, a tojássárgákat elkeverjük a maradék cukorral, a hideg tejjel, a liszttel, majd hozzáöntjük a forró tejet, és sűrűre főzzük. Míg forró, hozzákeverjük a fehérjehabot.
A habtejszínt kemény habbá verünk.
A kis halmocskák tetejét levágjuk, megtöltjük vaníliás krémmel, majd habzsákból tejszínhabot nyomunk rá és visszahelyezzük a kis tésztakalapot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.