Elkészítés: A zöldségeket vékony csíkokra szeletelem. Az uborkából kikaparom a magokat a szeletelés előtt. Kis olajon pírítani kezdem a hagymát, majd hozzáadom a többi zöldséget. Megsózom egy csipetnyi sóval, illetve megszórom 1 kávéskanál cukorral. Adok hozzá 1 kanál világos és 2 kanál sötét szójaszószt, valamint 2 kanál édes-savanyú csiliszószt. Ha megkóstolom, kicsit édeskésnek kell lenni. Ízlés szerint tehetünk még hozzá esetleg szójaszószt.
Közben megfőzöm a spagettit, leszűröm, és az elkészült zöldséges raguhoz teszem, együtt még kicsit átpirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.