Tészta: A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá felverni, majd a lisztet óvatosan hozzákeverni. Kizsírozott, lisztezett tepsin közepes torta lapokat sütni.Krém: A tejszínhabot félkemény habbá felverni, majd hozzákeverni a vanília aromát. Karamell öntet: A kristálycukrot szép barnára olvasztani , majd hozzá önteni a tejet és besűríteni. A lapokat a krémmel betölteni, majd hűtőben dermeszteni. Később a torta közepéből nagyobb pogácsa szaggatóval kiveszünk egy kört és bele öntjük a karamell öntetet, végül fel díszítjük ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.