Elkészítés: A tészához felverem a tojások fehérjét, majd a cukorral még tovább verem. Ha jó kemény a hab, belekeverem a darált diót, darált kekszet, vaníliás cukrot és sütőport, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 15 perc alatt megsütöm.
A krémhez a tojások sárgáját habosra keverem a cukorral, majd hozzáadom a vaníliás pudingokat, és végül a tejet is óvatosan hozzákeverem, vigyázva, nehogy csomós legyen, majd sűrűre főzöm.
Az így elkészült masszához - amikor már teljesen kihűlt -, hozzáadom a margarint, jól elkeverem. A krémet kettéveszem, az egyik felébe beleöntön az előzőleg felolvasztott tejcsokit.
A két krémet a kihűlt tésztára halmozom sakktáblaszerűen váltakozva.
Ha megtelt a tészta, a krém tetejét elsimítom, majd a habporból készített tejszínhabbal letakarom, végül csokit reszelek a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.