Elkészítés: Kivajazunk egy másfél liter űrtartalmú jénai tálat. Egy lábasban megmelegítjük a tejet, a vajat, 5 dkg cukrot és a reszelt narancshéjat. A tojások sárgáját egy tálban habosra keverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a meleg tejes krémet. Konyhai robotgéppel jól összekeverjük, majd lassan hozzáadjuk a zsemlemorzsát is. A krémet a kivajazott jénaiba öntjük és 15 percig állni hagyjuk. Ha letelt a negyed óra, előmelegítjük a sütőt, és a jénait a forró sütőbe tesszük. 180 fokon kb. 25 perc alatt addig sütjük, amíg a krém megszilárdul. Kivesszük a jénait, és a krémre óvatosan rákenünk 1 üveg sárgabarack lekvárt. A 4 tojásfehérjét megsózzuk, kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a maradék cukrot is. Konyhai robotgéppel addig verjük, amíg a hab fényes és nagyon kemény lesz, majd egy kanállal óvatosan eloszlatjuk a lekváros réteg tetején. Így a jénaiban már 3 réteg látható: alul a megsült krém, rajta a baracklekvár, azon pedig a felvert tojáshab. A jénait visszatesszük a sütőbe, és minimum fokozaton addig sütjük (kb. 15-20 perc), amíg a hab ropogósra és világosbarnára nem sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.