Elkészítés: Előszőr a lisztből, margarinból, sütőporból, porcukorból, tojássárgájából tésztát gyúrunk. Ha kemény, akkor 1 evőkanál tejfölt
teszünk hozzá. A tészta 2/3-át a tortafoma aljába rakjuk, és a darált dióval megszórjuk. A kristálycukrot, pudingport szárazon kikevejük. Az 1 kg almát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Az almát a kikevert pudingba tesszük és összekeverjük. A tortaformába lévő tésztára rakjuk a pudinggal elkevert almát. A maradék 1/3 tésztából rácsot készítünk, és az almák tetejére rakjuk. A rácsot tojássárgájával bekenjük. Az előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük (gázsütő 7-es fokozat).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.