Elkészítés: A kekszet és a diót durvára darálom. Alufóliával kibélelek egy kapcsos tortaformát, és ebbe nyomkodom bele a kekszes-diós-vajas keveréket.
170 fokra előmelegítem a sütőt.
A krémhez valókat egy nagyobb tálba teszem az áfonya kivételével, és jól összekeverem. Elfelezem. Az egyik felébe belekeverem az áfonyát is. Szépen lilára színezi, ezt a krémet rakom a tésztára, elsimítom, erre jön a másik fele a krémnek (fehér). Az előmelegített sütőben 1 óra 20 percig sütöm.
A formában hagyom kihűlni, majd a hűtőbe teszem dermedni. Csak másnap vágom fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.