Előkészítés: Felforralunk 1 dl vizet a mézzel, és a tűzről levéve beleöntjük a rumot.
Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük, megfelezzük. Az egyik felébe keverjük a kókuszreszeléket, a porcukor felét és 2 csomag habfixálót. A porkávét kevés vízben feloldjuk, és a tejszínhab másik felébe keverjük a maradék porcukrot és a másik 2 csomag habfixálót. Egy akkora szögletes tálat készítünk elő, amibe beleférnek az ostyalapok. A tálba alulra egy ostyalapot fektetünk, meglocsoljuk a rumos vízzel, majd rákenjük a kókuszos krém felét. Ismét ostya, locsolás és a kávés krém fele következik. A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk, a kávés krémre rakosgatjuk. Erre ostyalap következik, locsolás, kókuszos krém, ostya, locsolás, és végül a kávés krém következik. Hűtőben pár órán át pihentetjük, hogy az ostya megpuhuljon. Tálalás előtt megszórjuk a kakaóporral.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 646 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.