Előkészítés: Felforralunk 1 dl vizet a mézzel, és a tűzről levéve beleöntjük a rumot.
Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük, megfelezzük. Az egyik felébe keverjük a kókuszreszeléket, a porcukor felét és 2 csomag habfixálót. A porkávét kevés vízben feloldjuk, és a tejszínhab másik felébe keverjük a maradék porcukrot és a másik 2 csomag habfixálót. Egy akkora szögletes tálat készítünk elő, amibe beleférnek az ostyalapok. A tálba alulra egy ostyalapot fektetünk, meglocsoljuk a rumos vízzel, majd rákenjük a kókuszos krém felét. Ismét ostya, locsolás és a kávés krém fele következik. A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk, a kávés krémre rakosgatjuk. Erre ostyalap következik, locsolás, kókuszos krém, ostya, locsolás, és végül a kávés krém következik. Hűtőben pár órán át pihentetjük, hogy az ostya megpuhuljon. Tálalás előtt megszórjuk a kakaóporral.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 646 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.