Elkészítés: A csirkecombokat lemosom, és ételízesítős vízben 10 percig előfőzöm. Kiveszem a vízből, sózom, borsozom, és az alábbi masszával bekenem: reszelt hagyma, fokhagyma, friss gyömbér.
Egy tepsibe szétnyomkodom a teavajat, rápakolom a csirkecombokat, megszórom kókuszreszelékkel, és alufóliával letakarva 70 percig sütöm 200 fokon, majd leveszem az alufóliát, meglocsolom a vajas lével, és pár percig pirítom tovább.
A tököt megmosom, félbevágom, kimagozom és alufóliára téve, tepsiben kb. 20 percig elősütöm.
A fűszerkeveréket összeállítom, a tököt még felezem (előtte nagyon kemény volt, de most már puha és levet is eresztett), és megszórom a fűszerekkel. Visszatolom a sütőbe, és kb. 10 percig sütöm még 180 fokon.
A kókuszos csirkét a fűszeres sült tökkel és párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.