Elkészítése: A tojásfehérjéket a csipet sóval fehéredésig verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd kemény habot készítünk, amibe egyenként belerakjuk a tojássárgákat, kis ideig még verjük, majd laza mozdulatokkal belerakjuk a sütőporral elkevert lisztet is. Sütőpapírral kibélelt tepsibe töltjük, előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Még melegen lehúzzuk a sütőpapírt, és arra kókuszreszeléket szórunk, majd visszatesszük rá a tésztát, enyhén megnyomkodjuk, hogy a kókusz beleragadjon, de még jobb, ha vízzel enyhén megpermetezzük a tészta alsó felét.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, beletesszük a cukrot, kissé hűlni hagyjuk, majd elkeverjük a mogyorókrémmel és a kókusszal. Megkenjük a tésztát a csokis-kókuszos krémmel, majd feltekerjük. Az így elkészített piskótatekercset 30 percre hűtőbe tesszük, majd már szeletelhetjük is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.