Elkészítés: A tejet, a kókuszreszeléket és a cukrot felfőzzük, kevergetni kell, amíg a cukor elolvad. Belekeverjük a lisztet, még 5 percig kevergetve főzzük, majd hozzáadjuk a margarint is, lehúzzuk a tűzről.
Ha kihűlt, két részre osztjuk a krémet, az egyik felébe belekerül a kakaó és pici fahéj, a másikba a vaníliás cukor.
Az alsó ostyalapra kenjük a kakaós krémet, lenyomjuk a második ostyalappal, amire a vaníliás krémet kenjük, majd befedjük a harmadik ostyalappal. Lepréseljük, majd fűrészes késsel szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.