Elkészítés: A kókuszdiót jól megmossuk, megszárítjuk. Az egyik
szeménél átfurjuk, a kókuszvizet kicsurgatjuk, majd középtájon kettétörjük. A kókuszhúst vagy benne hagyjuk, vagy éles késsel kikaparjuk.
A fagyigombócokat hagyjuk kissé lágyulni, majd a dióba töltjük. A kókuszkrémet, a tejszínt és a porcukrot kemény habbá verjük. A fagyi tetejére téve elsimítjuk, megszórjuk a kókuszforgáccsal, és lefagyasztjuk.
Fogyasztás előtt hagyjuk kissé felengedni.
A kókuszdiókat korábban is elkészíthetjük, így csak betölteni fogyasztás előtt 2-3 órával kell.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.