Elkészítés: A kókuszdiót jól megmossuk, megszárítjuk. Az egyik
szeménél átfurjuk, a kókuszvizet kicsurgatjuk, majd középtájon kettétörjük. A kókuszhúst vagy benne hagyjuk, vagy éles késsel kikaparjuk.
A fagyigombócokat hagyjuk kissé lágyulni, majd a dióba töltjük. A kókuszkrémet, a tejszínt és a porcukrot kemény habbá verjük. A fagyi tetejére téve elsimítjuk, megszórjuk a kókuszforgáccsal, és lefagyasztjuk.
Fogyasztás előtt hagyjuk kissé felengedni.
A kókuszdiókat korábban is elkészíthetjük, így csak betölteni fogyasztás előtt 2-3 órával kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.