Elkészítés: A darált kekszet, a diót, a kakaót és a porcukor felét jól összekeverjük, hozzáadjuk a rumot, majd kisebb adagokban annyi tejet, hogy közepes keménységű, de könnyen formázható tésztát kapjunk.
A krémhez a margarint kikeverjük, hozzáadjuk a maradék porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, majd jó habosra kikeverjük.
Alufóliát vagy szilikon lapot szórjunk meg bőségesen kókuszreszelékkel, és a tésztát ezen lapogassuk szét kézzel. A fólia segítségével könnyen feltekerhető. Megkenjük a krémmel, feltekerjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk, akkor szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.