Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót óvatosan belekeverjük, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a sűrített tejet lassú tűznél addig főzzük, míg karamelles színt kap, langyosra hűtjük, majd belekeverjük az oldott zselatint. Elkezdjük felverni a tejszínt, majd amikor majdnem kemény, belecsurgatjuk a zselatinos sűrített tejet. Ezzel keményre verjük, végül belekeverjük a kókuszt.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük.
A mázhoz a csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a tészta tetejét bevonjuk vele, kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.