Elkészítés: A tésztához a lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőport, a porcukrot, a tojást és annyi tejfölt, hogy ruganyos tésztát tudjunk gyúrni belőle. Két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, és a tepsibe helyezzük.
A fehér krémhez a tojásfehérjéből kemény habot verünk a porcukorral, belekeverjük a kókuszreszeléket, majd rákenjük a tésztára. Kinyújtjuk a tészta másik felét, ráigazítjuk a kókuszos krémre, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Ezalatt a sárga krémhez a sárgájából, a fele cukorból, a lisztből és a tejből sűrű krémet főzünk. Lehűtjük, hozzáadjuk a maradék cukorral habosra kevert margarint, végül a vaníliás cukrot. A krémet rákenjük a kihűlt sütemény tetejére, befedjük gőz fölött felolvasztott tortabevonóval, végül gazdagon megszórjuk kókuszreszelékkel. Hosszúkás szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.