Elkészítés: A vajat elmorzsoljuk a liszttel, beleszórjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot meg a kókuszreszeléket, és összegyúrjuk.
A kidolgozott tésztát liszttel meghintett
gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk, és kerek szaggatóval korongokat szúrunk ki belőle. Minden második korong közepét kisméretű szaggatóval kiszúrjuk, és az összes karikát tepsire rakjuk.
Előmelegített sütőben megsütjük. A korongokat megkenjük ribiszkeízzel és ráhelyezzük a karikákat, végül vaníliás cukorral elkevert porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.