Elkészítés: A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet, a sütőport, a mákot, a kókuszreszeléket és a tejet felváltva adagoljuk a vajkrémhez, beleteszük a citromhéjat, majd egyneművé keverjük. A tojásokkat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük, és óvatosan a tésztába forgatjuk. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük a tésztát, és előmelegitett sütőben, közepes lángon tűprobáig sütjük.
A tojássárgákat 16 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, majd a sütőből kivett forró sütinkre öntjük, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.