Elkészítés: Az élesztőt kevés langyos vízzel felfuttatom, a kolbászt külön tálba finomra darálom, a liszthez hozzáadom a tojások sárgáját és a megkelt élesztőt, sóval, borssal ízesítem, és annyi langyos tejjel összedolgozom, hogy közepesen kemény tésztát kapjak.
Meleg helyen duplájára kelesztem a tésztámat, majd kinyújtom, és rákenem a kolbászhúst. Ezután feltekerem, és 2 ujjnyi vastagra ismét kinyújtom, késsel átlósan bevagdalom.
Pogácsaszaggatóval kiszaggatom, vajjal kikent tepsibe rakom, 15 percig pihentetem. A tetejét megkenem a felvert egész tojással, majd előmelegített sütőben 160 fokon kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.