Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, sós vízben megpároljuk, majd lecsepegtetjük.
A rizst kevés olajon lepirítjuk, majd dupla mennyiségű vízzel felengedjük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, beletesszük a fél zöldpaprikát, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Egy tűzálló tepsit kivajazunk, majd a brokkoli felét a tepsi aljába halmozzuk. Ráhelyezünk egy sor rizst, amit a zúzott fokhagymával elkevert tejföllel fedünk be, és a karikára vágott füstölt kolbásszal beterítünk. Tetejére halmozzuk a brokkoli másik felét, amit bőségesen befedünk tejföllel. Előmelegített sütőbe helyezzük, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.