Elkészítés: A hagymát apróra kockázom, és az olívaolajon megdinsztelem. Hozzáadom a csőről nyersen levágott kukoricát (fagyasztott morzsolt kukorica is használható), sózom, frissen őrölt borssal megszórom, és pici vizet öntve megpárolom, a végén hagyom, hogy szinte teljesen elpárolódjon a víz.
Kicsit hűlni hagyom, majd a citromlével összeturmixolom. Lehet egészen krémesre is, de akár kicsit darabosra is hagyhatjuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a finomra aprított koriandert, összekeverjük.
Behűtve kínáljuk pirítóssal, salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.