Elkészítés: A kekszet zacskóba rakom, és klopfolóval jól összetöröm. A sajtot kikavarom a porcukorral és a vaníliás cukorral, és szép lassan hozzákeverem a keményre vert tejszínhabot. A ribizlit botmixerrel pépesre töröm, és ízlés szerint teszek hozzá cukrot, hogy ne legyen túl savanyú. Ha mélyfagyasztott volt a ribizli, előbb kiengedem.
Tálkákba halmozom az előkészített alapanyagokat: egy réteg keksz, egy réteg sajtos tejszínhab, egy réteg gyümölcspüré, és ezt ismétlem, amíg tart a hozzávalókból. A tetejére ribizli kerül, majd körbelocsolom málnaszörppel, és díszítem 1-1 szem szederrel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.