Elkészítés: A kekszet zacskóba rakom, és klopfolóval jól összetöröm. A sajtot kikavarom a porcukorral és a vaníliás cukorral, és szép lassan hozzákeverem a keményre vert tejszínhabot. A ribizlit botmixerrel pépesre töröm, és ízlés szerint teszek hozzá cukrot, hogy ne legyen túl savanyú. Ha mélyfagyasztott volt a ribizli, előbb kiengedem.
Tálkákba halmozom az előkészített alapanyagokat: egy réteg keksz, egy réteg sajtos tejszínhab, egy réteg gyümölcspüré, és ezt ismétlem, amíg tart a hozzávalókból. A tetejére ribizli kerül, majd körbelocsolom málnaszörppel, és díszítem 1-1 szem szederrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.