Elkészítés: Meghámozzuk a főtt krumplit és a hagymát, és nagylukú reszelőn lereszeljük. A majonézzel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és pici ecettel savanyítjuk ízlés szerint. Ebből a masszából kiveszünk, két nagyobb és két kisebb golyót formazunk, ezekből lesz a csirkék teste. Szemeket borsból teszünk, taréjuk és csőrük sárgarépaháromszögekből készülnek.
Egy tálba simítjuk a salátát, megszórjuk petrezselyemzölddel, majd a csirkéket ráültetjük. Nagyszerű köret hideg sültek mellé szervírozva, de egymagabában is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.