Elkészítés: A krumplit meghámozva, kockákra vágva megfőzzuk, majd leöntjük róla a vizet. Krumplinyomón átpasszirozzuk, még melegen hozzákeverjük a margarint, a két tojás sárgáját, a tejfölt, a sót. Ezután kicsit hűteni kell, majd belekeverünk 15 dkg reszelt trappistát, és a két tojás habját. Olajjal vagy margarinnal kikent, morzsával behintett tűzálló edénybe simítjuk, előmelegített sütőben sütjük, míg a teteje rózsaszín nem lesz. Kockákra szeletelve, húsok mellé köretként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.