Elkészítés: Az összekockázott szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát. Amikor a hagyma üveges, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk fűszerpaprikát. Kevés vízzel felöntjük, beletesszük a karikázott kolbászt és a kockára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret. Ízesítjük sóval, borssal. Felengedjük 1.5 liter vízzel vagy csontlével, negyed óra főzés után hozzáadjuk a felkockázott burgonyát.
Készítünk egy tejfölös habarást, mellyel besűrítjük a levest. Végül finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.