Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. Ha megfőtt, meghámozzuk, és kétszer áttörjük. Hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A masszát összedolgozzuk a liszttel, az étkezési keményítővel, a szerecsendióval, kevés sóval és borssal. Bőségesen lisztezett deszkán a masszát kb. 2 cm vastag átmérőjű rúddá sodorjuk, és kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Felteszünk 4-5 liter vizet forrni. A tésztaszeletkéket ujjnyi rudakká gyúrjuk, és a lobogva forró vízbe dobjuk. Addig főzzük, amíg feljönnek a víz tetejére. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, és kb. 2 órát száradni hagyjuk. Leöblítjük a petrezselymet, és apróra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, körös-körül megpirítjuk benne a nudlikat. Rászórjuk a petrezselymet és a majoránnát, azonnal tálaljuk. Vegyes zöldsalátát kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.